Sharr Travel për udhëtim me linjen Zvicër-Kosovë-Zvicër. (33.33%nga)

Sharr Travel

Sharr Travel për udhëtim me linjen Zvicër-Kosovë-Zvicër.
ESKLUSIVE

Detajet

Limiti 2 Për person

Nisja e shoferëve nga Kosova për Zvicër për realizimin e udhëtimit të radhës Zvicër-Kosovë me datën 21.12.2018

NISJA E RADHËS ME DATË: 21 DHJETOR 2018

Nisjet nga Zvicra realizohen nga:
Geneva
Lausanne
Bern
St. Gallen
Zurich
Luzern
Bellinzone

Udhëtimet realizohen me autobusë komod, staf profesional e shërbime cilësore.

Pikat kryesore

Nisja e shoferëve nga Kosova për Zvicër për realizimin e udhëtimit të radhës Zvicër-Kosovë me datën 21.12.2018

NISJA E RADHËS ME DATË: 21 DHJETOR 2018

Nisjet nga Zvicra realizohen nga:
Geneva
Lausanne
Bern
St. Gallen
Zurich
Luzern
Bellinzone

Udhëtimet realizohen me autobusë komod, staf profesional e shërbime cilësore.
Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

Përshkrimi

Rezervimin e biletave për të gjitha destinacionet boterore.
Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore.
Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
Dhe shërbime tjera sipas kërkesave.

PërSharr Travel

Shërbimet

Rezervimin e biletave për të gjitha destinacionet boterore.
Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore.
Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
Dhe shërbime tjera sipas kërkesave.

Lokacioni(et)

Ktheni

1 Sharr Travel Bulevardi Bill Klinton,
-,
Prishtina,
10000,
Kosovo
038/610-015
Shiko në hartë

Vlersime

A keni përdorur këtë ofertë?
Vlerso

Nga tani

100€ 150€
Deri më Sep 30, 2019
BLENI TANI Blej një dhuratë
13 Ditë
Kohës së mbetur
Gjatë
0 blerje
Sasia e kufizuara në dispozicion