Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Max Optika

Max Optika është rrjeti më i madh i dyqaneve optike në Shqipëri dhe Kosovë. Me një eksperiencë mbi 15 vjeçare në industrinë e optikës, markat më të njohura ndërkombëtare na kanë besuar produktet e tyre, të tilla si Ray Ban, Police, Puma, Gucci dhe shumë të tjera.

+386 49 604 623 Visit Website
Informatate Biznesit

No

No

Monday - Saturday 09:00 - 21:00 Sunday - CLOSED