Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime

Ofertat e kaluara

  Nuk gjendet asnjë kartelë
 • Esklusive
  Voucher Image
  Business Logo
  Blej 30 euro dhe perfito kupon 5 euro
 • Esklusive
  Voucher Image
  Business Logo
  Blej 100 euro dhe perfito kupon 20 euro
 • Esklusive
  Voucher Image
  Business Logo
  Blej 75 euro dhe perfito kupon 15 euro
 • Esklusive
  Voucher Image
  Business Logo
  Blej 50 euro dhe perfito kupon 10 euro
  Nuk gjendet asnjë zbritje
  Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Cityshop

Cityshop.tv ёshtё themeluar nё vitin 2011.
Vizioni i cityshop.tv ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj qё me njё udhëheqje profesionale e bashkëkohore tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё tё gjitha trojet shqiptare.

+383 44/49 260-900 Visit Website
Informatate Biznesit

No

No