Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Matkos Pharm Sh.P.K

Të furnizojmë dhe të pajisim gjithë veprimtaritë mjekësore në Republikën e Kosovës me produktet dhe aparaturat më kualitative të mundshme dentare, farmaceutike, ortopedike dhe medicionale.

+383 49 159 159 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

Monday - Saturday 08:00 - 18:00