Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
  Nuk u gjetën kupona
  Nuk gjendet asnjë zbritje
  Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet
 • Meridian Express

  Lokacioni 4,
  Prishtina,
  Rr. Lidhja e Prizrenit,,
  10000,
  Kosovo

  +383 49 731 909

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 5,
  Prishtina,
  Rr. Eduard Lir,
  10000,
  Kosovo

  +383 49731942

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 6,
  Prishtina,
  Rr. Zagrebi,
  10000,
  Kosovo

  +383 49731901

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 7,
  Prizren,
  Rr. Ali Pashë Tepelena,
  10000,
  Kosovo

  +383 49550749

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 8,
  Prishtina,
  Rr. Sejdi Kryeziu,
  10000,
  Kosovo

  +383 49731907

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 9,
  Prizren,
  Rr. Agim Ramadani,
  10000,
  Kosovo

  +383 49731940

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 10,
  Prishtina,
  Rr. Hajrullah Abdullahu,
  10000,
  Kosovo

  +383 49731945

  Shiko në hartë
 • Meridian Express

  Lokacioni 11,
  Prizren,
  Rruga B 2,
  10000,
  Kosovo

  +383 49451670

  Shiko në hartë

Rreth këtij biznesi

Meridian Express

Të ofrojmë shërbimet dhe produktet më të avansuara në treg, të cilat përmbushin nevojat e të gjithë konsumatorëve, e këtë e arrijmë përmes parimeve të qëndrueshme të cilave i’u përmbahemi.

+383 38 402040 Visit Website
Informatate Biznesit

No

No