Nuk u gjetën oferta

Ofertat e kaluara

Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Sharr Travel

Shërbimet

Rezervimin e biletave për të gjitha destinacionet boterore.
Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore.
Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
Dhe shërbime tjera sipas kërkesave.

038/610-015 Visit Website
Informatate Biznesit

No

No