VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN (33.33%nga)

Sharr Travel

VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN
VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN
VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN
VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN
VIZITË NJË DITORE NË PREVALLË & ABI ÇARSHIA NË PRIZREN

Detajet

Limiti 1 Për person

Nisja e radhës/Nisja e datës 22.12.2018 dhe 23.12.2018
 BILETA KTHYESE 10€

→ Nisja nga Prishtina në 08:00 (dardani)
→ Nisja nga Theranda në 09:00 (stacion)
→ Nisja nga Prizreni në 09:30 (stacion)

• Vazhdimi i rruges per Prevallë
• Qendrim në Prevallë deri ne ora 14:00
• Pastaj Vizitë qendrës tregtare ABI Çarshia në Prizren deri në ora 18:00
• Nisja për kthim në Prishtinë në ora 18:00
• Arritja në Prishtinë rreth orës 19:30

Pikat kryesore

Për rezervime kontaktoni në:

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
Therandë, Rr. Rreshtanit

Përshkrimi

Nisja e radhës/Nisja e datës 22.12.2018 dhe 23.12.2018
 BILETA KTHYESE 10€

→ Nisja nga Prishtina në 08:00 (dardani)
→ Nisja nga Theranda në 09:00 (stacion)
→ Nisja nga Prizreni në 09:30 (stacion)

• Vazhdimi i rruges per Prevallë
• Qendrim në Prevallë deri ne ora 14:00
• Pastaj Vizitë qendrës tregtare ABI Çarshia në Prizren deri në ora 18:00
• Nisja për kthim në Prishtinë në ora 18:00
• Arritja në Prishtinë rreth orës 19:30

PërSharr Travel

Shërbimet

Rezervimin e biletave për të gjitha destinacionet boterore.
Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
Lundrime me Traget.
Udhetime grupore.
Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
Vizita vendeve kulturore historike.
Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
Dhe shërbime tjera sipas kërkesave.

Lokacioni(et)

Ktheni

1 Sharr Travel Bulevardi Bill Klinton,
-,
Prishtina,
10000,
Kosovo
038/610-015
Shiko në hartë

Vlersime

A keni përdorur këtë ofertë?
Vlerso

Nga tani

10€ 15€
Deri më Nov 30, 2019
BLENI TANI Blej një dhuratë
74 Ditë
Kohës së mbetur
Gjatë
1 blerje
Sasia e kufizuara në dispozicion
Tipped at , 03/04/2019 18:01:00
me 1 blerje