Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Albi Mall

Albi Mall është qendra më e madhe dhe më moderne në Kosovë.

Aty mund të gjeni dyqane të tekstilit, restorante, fast-food, kafe bare, bowling, dyqane të kozmetikës, teknikë të bardhë, bizhuteri, barnatore, kënd i lojërave për fëmijë etj.

+383 45 220444 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

9:00 AM - 10:30 PM