Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Bau Market

Te ne do të gjeni: 

• Material për ndërtim dhe meremetim
• Material dhe pajisje elektrike
• Material dhe pajisje për kanalizimin e ujërave
• Material (qeramikë) dhe pajisje për sanitari 
• Pajisje për ngrohje qendrore dhe ventilim
• Pajisje për kopshtari
• Pajisje të ndryshme pune
 

+381 38 602 302 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

E Hëne - E Shtunë 08:00 - 17:00 E Diele 08:00 - 16:00