Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Brunch

Brunch është e përbërë me kujdes nga produkte nga prodhuesit e zgjedhur.
Në bashkëpunim të ngushtë me kuzhinierët tanë ata sigurojnë shijen, cilësinë, ekologjinë dhe shëndetin.

 

049 938 100 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

07:00-00:00