Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

CityAlarm Kosovë

City Alarm është themeluar qe nga viti 2001 dhe jemi nga kompanitë e para në Kosovë qe ofrojmë shitjën dhe instalimin e pajisjeve të sigurisë duke filluar nga IP kamerat, alarmet, DVR, NVR, sisteme Wireless të kamerave, sisteme GPS dhe shumë shërbime dhe produkte tjera.

+383 44 135 698 Visit Website
Informatate Biznesit

No

No