Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Citysale

Është kombnim i strategjisë me tregtarët e cilësisë së lartë dhe krijimi i ofertave me vlera më të mira për anëtarët tanë, duke ruajtur standardet më të larta të tregtisë sociale.

+383 45 220 444 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

Monday:08:00 - 17:00 Tuesday:08:00 - 17:00 Wednesday:08:00 - 17:00 Thursday:08:00 - 17:00 Friday:08:00 - 17:00 Saturday:08:00 - 17:00 Sunday:08:00 - 17:00