Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

SushiCo Kosova

Shërben mëngjes, drekë, darkë, pije dhe kafe.

+38349725725 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

11:00 AM - 11:00 PM