Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Ekohouse LLC

Sistemet e kompletuara të qeramikës dhe porcelanit për profesionistë. Pllaka Industriale, Pllaka për Pishina, Fabrika, Hapsira Publike, Hapsira të Jashtme dhe ato Rezidenciale për projekte komplekse që kërkojnë standardet, qëndrueshmërinë dhe dizajnin.

Profile të ndryshme për shkallë, skajore, hidroizolimet, ngjitësin, fugën, silicone dhe produkte për mirëmbajtje adekuate.

+383 45 177 772 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

Mon - Sat: 09:00 - 17:00