Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Galeria Shopping Mall

Qëllimi  i GALERIA Shopping Mall është të ofrojë një eksperiencë të shkëlqyer për shitësit, kompanitë prezente dhe konsumatorët. GALERIA Shopping Mall do të jetë një destinacion për blerje, ngrënie dhe takim me miqtë dhe familjen.

+383 44 318 333 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

Monday - Sunday ( 08:00 - 22:00 )