Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Interplast Group SH.P.K.

Misioni ynë është që klientëve tanë t'iu sjellim teknoligjinë më të re dhe inovacione të vazhdueshme në lëminë e aparateve shtëpiake dhe shërbimeve nga kompania jonë, si dhe mbështetja e vazhdueshme pas shitjes përmes servisimit dhe furnizimit me pjesë këmbimi në cdo kohë.

028 555 333 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

0-300