Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

MINIMAX

MINIMAX është një ndër qendrat më të mëdha dhe më të njohura tregtare në Kosovë. 
Në Minimax do të gjeni veshmbathje të brendeve me renome botërore si Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Skechers, Brugi. 
Gama e gjerë e veshmbathjeve përbëhet edhe nga brendet e njohura italiane si Alcott, Tata Italia, Iwie, Nice&Chic, Man Code, J.Hart&Bros, Piazza Italia.
Përveq zgjedhjes së madhe në kozmetikë, pajisje elektronike, në këtë qendër do të gjeni edhe orendi shtëpiake nga brendi i njohur italian Croff. 
Në Minimax gjendet edhe restoranti "Gold Room" me ushqime të llojllojshme internacionale dhe tradicionale, një ushqim natyral me shumë shije dhe cilësi. 
Në katin e katërt gjendet këndi për argëtim “ Game Over ”, ky kënd përbëhet nga një gamë e gjerë e lojërave virtuale dhe dixhitale, shumë nga to për herë të parë në kryeqytet.
Pastaj këndi për fëmijë "Lala Land" ku fëmijët tuaj do të përjetojnë një argëtim të mrekullueshëm dhe do të kënaqen me ushqime të shijshme.
Në katin e fundit të qendrës tregtare "MINIMAX" gjendet "Priview Bar & Lounge" me një pamje të mrekullueshme, ku çdo javë organizohet muzikë e gjallë që ofron një adrenalinë të paparë.
Për të gjitha këto kujdeset stafi ynë gjithmonë i buzëqeshur dhe i disponuar me një respekt të veçantë për klientët.

+377 45 585 838 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

9:00 AM - 10:30 PM