Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë zbritje
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Petrol Company

Z. Shkëlzen Jusaj pronari i Petrol Company ka filluar biznesin e tij privat më karburante në industrinë e naftës që nga viti 1989 nën emrin e DukCommerce. Katër vjet më vonë, në vitin 1993 biznesi ka ndryshuar emrin e tij tregtare në Delta Impex.

Petrol Company është lider tregu në furnizimin e Korporatave dhe Institucioneve me të mëdha në Kosovë, me portofolin aktual të 130 marrëveshjeve aktive te blerjes dhe të furnizimit.

038 607 655 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

24h