Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Qendra Diagnostike HUMAN PLUS

Human Plus është në shërbimin tuaj në këto drejtime:

- Biokimi - Hematologji
- Mikrobiologji - Parazitologji
- Gjinekologji dhe
- Pediatri

+383 44 709 072 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

admin

7:30 AM - 7:00 PM