Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Restaurant ''Te Liqeni'' Rugove

Gjindemi 4.5 km nga rruga kryesore e fshatit Kuqishte, Jemi ne piken me te lart ne Rugove ku pamja nga hoteli eshte panoramike dhe mjafte relaksuese, ofrojme ushqime tradicionale dhe fjetje komode ne vila druri dhe dhoma guri .

Takes bookings
Walk-ins welcome
Good for groups or parties
Good for children
Takeaway
Delivery
Catering
Table service
Outdoor seating

+383 49 828 834 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

Alwayes Open