Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Rimida

Kompania Rimida është themeluar në vitin 1992. Ajo merret me tregtimin artikujve te bujqësisë, kopshtarisë, ngrohjes dhe ftohjes, etj.

+377 45 610 092
Informatate Biznesit

No

Yes

8:00 AM - 4:00 PM