Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Sport Reality Kosova

Me qëllim të arritjes së një marrëdhenieje ideale të cilësisë dhe çmimit, Sport Reality përpiqet të arrijë një marrëdhënie të ngushtë me klientit dhe përmes shitjes ofron cilësi të lartë të produkteve që plotësojnë stilin e tyre dhe përmirësojnë rezultatet sportive.
Për klientët tanë, ne kemi përgatitur një gamë të gjerë të veshjeve dhe mbathjeve sportive nga markat e njohura si Nike, Adidas, Reebok, Converse e shumë të tjera.

+383 45 226 800 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

9:00 AM - 10:00 PM