Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Restaurant Xeni Imperial Prishtinë

Përcjellur me specialitetet tona unike e tradicionale, në një ambijent simpatik dhe modern ku mikëpritja dhe cilësia janë obligimi ynë.⠀

+383 45 500 066 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes