Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

TREGU GROUP

Tregu Group që nga viti 2008 ofron shërbim kualitativ dhe shumëllojshmëri të produkteve, ushqimore dhe jo ushqimore.
Ofrimi i produkteve gjithmonë të freskëta dhe të shëndetshme është çfarë na bënë neve të veçantë. Me shërbimin tonë korrekt dhe përkujdesin ndaj klientëve kemi arritur t’i zgjerojmë pikat e Tregu Group si dhe të hapim pikat e reja N’mollë, nëpër të gjithë qytetin.
Për më shumë na gjeni në web faqen: http://www.tregugroup.com/
Si dhe për gjithçka na kontaktoni në: info@tregugroup.com , +(383) 49 30 90 30

+383 49 30 90 30 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes