Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

UNI Cosmetics Kosovo

UNI – qendra më e kompletuar me produkte dhe pajisje bukurie, është themeluar më 25 maj 2013. Që nga themelimi, ka qëndruar pranë klientëve, duke sjellur linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme

+383 45 303 080 Visit Website
Informatate Biznesit

No

Yes

Monday - Saturday (09:00-20:00) Sunday - CLOSED