Nuk u gjetën oferta
Nuk u gjetën udhëtime
Nuk u gjetën oferta
    Nuk gjendet asnjë kartelë
    Nuk u gjetën kupona
    Nuk gjendet asnjë zbritje
    Nuk gjendet asnjë shkrim
Nuk u gjetën vlerësime
Shkruaj një vlerësim
0 Vlersimet

Rreth këtij biznesi

Villa Bora

Relaksohuni dhe shijoni bukurit dhe qetsinë që ofrojnë Alpet Shqiptare,fushat e gjelbra dhe pistat e skijimit.Villat BORA gjenden ne afersi te stazës së skijimit ku ju mund te jeni ne qasje me shtepinë tuaj , poashtu edhe me pisten e skijimit.

+383 49 286 520 Visit Website
Informatate Biznesit

Yes

Yes

Always open