• Ballina Journal Zgjedhja e duhur për familjen tuaj është te Linda Premium Residence – Rehati, komoditet dhe siguri për tërë jetën në ajk
Back

Zgjedhja e duhur për familjen tuaj është te Linda Premium Residence – Rehati, komoditet dhe siguri për tërë jetën në ajk

Postuar Sipas Al Trade Center Postuar në Info ,Marketing / 0 Komente

Etapë e domosdoshme jetësore është krijimi i familjes dhe për të bërë këtë, e rëndësishme është që të kemi vendbanim të qëndrueshëm.

Kush thotë se vendbanimi është i parëndësishëm, duket se nuk ka përgjegjësi mjaftueshëm për veten dhe familijen. Kjo pasi që familja ndërtohet dhe asaj i jepet prosperitet në kushte si në Evropë.

E në vendin tonë Evropën e gjeni edhe në Prishtinë dhe kjo është e mundur.

Në Linda Premium Residence i keni të përmbushura të gjitha kushtet si në botën perëndimore, ku të gjitha do t’i gjeni në lagjen tuaj.

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve.
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h për hapsira të përbashkta, ujë të pijshëm 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market.
-Restaurant dhe Market.
-Sistemi Smart Home.
-Hapësira të gjelbëruara.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë të shënuara *

Ju duhet të për të postuar komentin